پیام فارس

آخرين مطالب

پیش بینی هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد فردا | پیش بینی آب و هوا کهگیلویه و بویراحمد فردا 19 بهمن ماه 1403 + هواشناسی یاسوج اجتماعي

پیش بینی هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد فردا | پیش بینی آب و هوا کهگیلویه و بویراحمد فردا 19 بهمن ماه 1403 + هواشناسی یاسوج
  بزرگنمايي:

پیام فارس - صفحه اقتصاد - تا فردا عصر آسمان استان نیمه ابری تا ابری گاهی بارش برف و باران و وزش نسبتا شدید باد در برخی نقاط مه آلود پیش بینی می‌شود.
بارش برف و باران در همه مناطق کهگیلویه و بویراحمد کارشناس اداره کل هواشناسی استان گفت: با توجه به بررسی نقشه‌های پیش یابی و الگو‌های مختلف جوی با عبور امواج ناپایدار تا فردا عصر آسمان نیمه ابری تا ابری گاهی بارش برف و باران و وزش نسبتا شدید باد در برخی نقاط مه آلود پیش بینی می‌شود.
ولی بهره مند افزود: شنبه آسمان صاف تا قسمتی ابری و از اواخر وقت شنبه با عبور موج کم دامنه بروز تا صبح روز یکشنبه شاهد بارش برف و باران خواهیم بود.
وی ادامه داد: از یکشنبه تا اواخر هفته جو نسبتا آرام حاکم است.
کارشناس اداره کل هواشناسی استان اضافه کرد: موج بارشی بعدی از اواخر هفته جو استان را متاثر می‌سازد.
بهره مند گفت: فردا جمعه آسمان نیمه ابری تا ابری همراه با بارش باران و برف در برخی مناطق سردسیری و ارتفاعات وزش نسبتا شدید باد و در برخی مناطق احتمال گرد و خاک و مه آلود پیش بینی می شود.
وی ادامه داد: شنبه آسمان صاف تا قسمتی ابری گاهی وزش باد و مه‌آلود از اواخر وقت بارش باران و برف پیش بینی می شود.
در 24 ساعت گذشته لنده با بیشینه دمای 22 درجه سانتیگراد گرم‌ترین و مارگون با کمینه دمای منفی 2، 2 و 4 درجه سانتیگراد سردترین نقاط استان بود.
هواشناسی یاسوج طی 24 ساعت آینده

پیام فارس

آب و هوای کهگیلویه و بویراحمد فردا چگونه است؟ فردا هوا بارانی است؟ فردا هوا برفی است؟ فردا هوا آلوده است؟ فردا کهگیلویه و بویراحمد باران می بارد؟ فردا برف می بارد؟ آخرین خبر از هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد فردا ؟ جدیدترین خبر از هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد امشب؟ خبر فوری از هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد فردا؟ هوای روز جمعه چگونه خواهد شد؟ هوای امروز صاف است؟ روز جمعه هوا سرد است؟ روز جمعه بارانی می شود؟ کهگیلویه و بویراحمد فردا جمعه بارانی می شود؟
افتتاح و کلنگ‌زنی 44 پروژه عمرانی شهرستان باشت با اعتبار 307 میلیارد تومان استاندار کهگیلویه و بویراحمد از کلنگ‌زنی و افتتاح 44 پروژه عمرانی در شهرستان باشت در هفتمین روز از دهه مبارک فجر خبر داد.
به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی که به منظور افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های دهه فجر به شهرستان باشت سفر کرده با حضور در گلزار شهدای روستای چاه تلخ به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.
استاندار سپس در آیین کلنگ‌زنی و آغاز عملیات اجرایی پروژه بهسازی راه روستایی ده بزرگ به پیچاپ که عبدالکریم حسین‌ زاده معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور، غلامرضا تاجگردون نماینده مردم در مجلس، معاونین استاندار، رئیس سازمان برنامه و بودجه استان و سایر مسئولان‌ حضور داشتند از افتتاح و کلنگ‌زنی 44 پروژه عمرانی در این شهرستان خبر داد.
وی ادامه داد: 23 پروژه عمرانی با اعتبار 146 میلیارد تومان افتتاح و کلنگ 21 پروژه عمرانی با اعتبار 161 میلیارد تومان به زمین زده شد که در مجموعه 307 میلیارد تومان پروژه در این شهرستان هزینه می‌شود.
رحمانی عنوان کرد: قطعه اول عملیات اجرایی بهسازی راه روستایی ده بزرگ به پیچاپ باشت امروز آغاز شد و قرار است ظرف یکسال آینده احداث و به بهره‌برداری برسد.
استاندار افزود: برای تامین منابع قطعه دوم این پروژه از ظرفیت معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور استفاده خواهیم کرد.
رحمانی بیان کرد: ده بزرگ به پیچاپ مسیر ارتباطی 25 منطقه مسکونی در شهرستان باشت است و احداث جاده خواست دیرینه مردم بود که امیدواریم در زمان مقرر تکمیل شود تا مردم هم مسیر ایمن و مطمئنی داشته باشند و هم وضعیت معیشتی آنها بهبود پیدا کند.
وی با اشاره به اینکه تمام پروژه‌های نیمه تمام را در دستور کار قرار داده و پیگیری و نظارت انجام می‌شود، گفت: برای تکمیل پروژه‌ها اولویت با طرح‌ها و پروژه‌هایی است که پیشرفت فیزیکی بیش از 80 درصد دارند.
مطالعه بیشتر: پیش بینی هوای کهگیلویه و بویراحمد فردا | پیش بینی هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد فردا 18 بهمن 1403

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/920983/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دستکش مخملی به دست ترامپ

فشار حداکثری؛ کاتالیزور توافق؟

ترامپلماسی

نوشیدن آب سرد ممنوع!

چند راهکار طلایی برای خود مراقبتی

بانک‌ها در پرداخت وام‌های خرد سخت‌گیری نکنند

ارزش روز سهام عدالت

بورس در بزنگاه تصمیمات کلان

محصولات مدرن گروه زم (ZEM) ترکیبی از زیبایی و عملکرد فوق‌العاده؛ استفاده از لوستر و چراغ سقفی چه تاثیری در دکوراسیون دارد؟

صیدی: بورس 100 میلیارد دلاری در شأن اقتصاد ایران نیست

پیش بینی هواشناسی گلستان فردا | پیش بینی آب و هوا گلستان فردا 19 بهمن ماه 1403 + هواشناسی گرگان

آب خلیج فارس قبل از تابستان ١٤٠٤ به شهر کرمان می‌رسد

زمستان به کشور بازگشت/ کاهش محسوس دما در 19 استان

لزوم تسریع در بهسازی جاده کرمانشاه به فیروزآباد

آخرین اخبار پیش بینی هواشناسی تهران فردا | پیش بینی آب و هوا تهران فردا 19 بهمن ماه 1403

جلوه های زیبای بارش برف در نورآباد+فیلم

قتل خونین پسر 21 ساله با ضربات چاقوی دوست 18 ساله‌اش

پیش‌بینی وضعیت هوا تا 5 روز آینده/ بارش سنگین برف در این نقاط

انتصاب سرپرستان فرمانداری‌های مازندران به ایستگاه پایانی نزدیک می‌شود

حضور در راهپیمایی 22 بهمن، توطئه‌های دشمن را خنثی می‌کند

دعوت شهروند هرمزگانی از مردم برای حضور در راهپیمایی 22 بهمن+فیلم

فرنگی‌کاران ملی پوش در اردوی تیم ملی به خط می‌شوند

بهره برداری از 6 پروژه آموزشی و پرورشی در لارستان فارس با حضور وزیر آموزش و پرورش

خبر بد دولت برای متقاضیان مسکن ملی امروز 18 بهمن/ این گروه از دارندگان مسکن ملی حذف می‌شوند + جزییات

اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای مواصلاتی مازندران

ورزشکاران صدرا را دریابید

نشست جامعه روحانیت شیراز در آستانه دهه فجر انقلاب اسلامی برگزار شد

رزمایش هزار دیدار با خانواده‌های شهدا و ایثارگران در کازرون برگزار شد + تصاویر

رشد صادرات کالاهای ایران به این کشور حاشیه خلیج فارس

لیست قیمت یخچال‌ال‌جی امروز پنجشنبه 18 بهمن 1403 در بازار

ارزش روز سهام عدالت امروز پنجشنبه 18 بهمن 1403

جدیدترین قیمت جدید برنج، روغن، حبوبات و گوشت اعلام شد 18 بهمن 1403 + جدول

جدیدترین قیمت تخم مرغ در بازار؛ 18 بهمن 1403

تقویم نجومی جمعه 19 بهمن 1403 / ساعات سعد و نحس جمعه 19 بهمن 1403

قیمت دلار و یورو پنجشنبه 18 بهمن؛ جدول نرخ‌های ارز بازار رسمی

ارتباطات نامتعارف فضای مجازی بسترساز وقوع جرم است

نماد حسرت و عقب‌ماندگی به افتخار ملی تبدیل می‌شود؟

ایران خودرو؛ نماد حسرت و عقب‌ماندگی به افتخار ملی تبدیل می‌شود؟

سفرای کشورها و نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی به رئیس جمهور ایران تبریک گفتند

کدام خوانندگان در جشنواره موسیقی فجر اجرا می‌کنند؟ +عکس

استقرار هوای سرد در بیشتر مناطق کشور

قاتل خواننده کرمانشاهی دستگیر شد

95 درصد مدارس گراش خیّرساز است

سنت‌شکنی ترامپ در برابر تهران

سرمقاله سازندگی/ تصمیم ترامپ

سردرد ناشی از عیوب انکساری چشم

چندبار در سال مجاز به اهدای خون هستیم؟

رشد 12 درصدی حباب سکه در معاملات امروز

سود یکساله کشاورز کمتر از 30 درصد؛ سود یک‌شبه مغازه‌دار 120 درصد!

رئیس اتحادیه طلا و جواهر: کسی پس‌اندازی ندارد که بخواهد طلا بخرد؛ استفاده از سرویس نقره برای ازدواج